در قفسههای فروشگاه اغلب میتوانید میوه خشک فله ای خوشمزه را ببینید که با شکر، وانیل و شکلات پاشیده شدهاند، این محصول
ماهیت متفاوتی دارد.
سیب های روشن، زیبا، سفید و بدون چروک همیشه از طریق استفاده از مواد شیمیایی به دست می آیند.
آنها با استفاده از اسیدهای سولفوره ساخته می شوند که در اتاقک هایی که سیب ها در آن خشک می شوند، اسپری می شوند.
در نتیجه، رنگ آنطور که هست زیباتر میشود، محصول را میتوان مدت بیشتری نگهداری کرد و کپک نمیزند.
سیب های واقعی چروکیده، ناخوشایند و مایل به خاکستری هستند.
این بدان معنی است که این محصول به طور طبیعی و بدون غنی سازی شیمیایی ساخته شده است.
به درستی در سیب در یک چاپگر مخصوص با هوای گرم خشک معمولی با تهویه خشک کنید.
و برای اینکه سیب ها روشن بمانند کافی است قبل از خشک شدن 10 دقیقه آنها را در محلول اسید سیتریک فرو کنید.
سپس سیب ها در طول فرآیند خشک شدن رنگ خود را از دست نمی دهند، اما طبق gelzeitung تحت درمان شیمیایی قرار نمی گیرند.
ما قبلاً می دانیم که برخی از ویتامین ها (به عنوان مثال C) در هنگام خشک شدن از بین می روند ، در حالی که برخی دیگر برعکس تجمع
می یابند.
کمپوت پخت و پز یک تخریب اضافی ویتامین ها است، زیرا یک عملیات حرارتی است، اما راهی برای خروج وجود دارد.
تمام مزایای کمپوت سیب خشک باقی می ماند.
سیب به صورت خشک و سولفوره در حال حاضر تقریباً در هر سوپرمارکت موجود است.
حتی در زمانهای گذشته، خشک کردن یک روش رایج برای نگهداری میوهای بود که برای انبار کردن مناسب نبود یا باید برای مدت طولانی
تحمل میکرد.
بنابراین سیب ها را اغلب پوست کنده و روی رشته ها خشک می کردند.
همراه با کنسرو کردن، این یکی از راه های محبوب برای در دسترس نگه داشتن سیب در طول زمستان بود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.