عمده فروشی شیره انگور تازه

عمده فروشی شیره انگور در مراکز تولید کننده انجام می شود. در این شهرستان بهترین انگورها تولید و سپس شیره انگور تهیه می شود.
شیره انگور یکی از مهم ترین فراورد های انگور است که در شهرستان های مختلف تولید می شود.
این ماده مغذی به شیوه ای کاملا سنتی تولید می گردد و هیچ گونه نگهدارنده ای در روند تهیه آن استفاده نمی شود.
این ماده طبیعی با ارزش حاوی خواص و قند فراوان و بسیار مقوی و مغذی است.
شیره برای تقویت قدرت جسمانی بسیار موثر است و لذا بسیار خون ساز است .
طبع این ماده خوراکی گرم است به همین دلیل مصرف آن در فصل های سرد سال بسیار توصیه می شود.
شیره انگور سالم و صد درصد طبیعی دارای مشخصه هایی است که در ادامه با آن ها آشنا می شوید.

عمده فروشی شیره انگور

شیره انگور تازه

انگورهایی که بسیار درشت و خیلی شیرین هستند و در هنگام رشد کمتر آب استفاده کرده باشند، یعنی کمتر آبیاری شده باشد، برای شیره گرفتن مناسب هستند.
انگور هایی مانند گاش انگور در گیلان، دیوانگور در مازندران، انگور فرنگی در استان مرکزی، انگور عسگری در اردبیل و تبریز و انگور فخری و گزنه‌ای در همدان مناسب تولید شیره هستند.
شیره انگور تازه برای بدن انسان بسیار مفید است و تاثیرات زیر را دارد:
• تقویت قوای جسمانی
• تقویت حافظه
• مناسب در دوران بارداری
• کمک به هضم غذا
• موثر در شفافیت پوست

عمده فروشی شیره انگور

عمده فروشی شیره انگور

در شهر های تولید کننده انگور هم چون ملایر، همدان، اردبیل، کرمان و … عمده فروشی شیره انگور انجام می شود.
عمده فروشی شیره انگور در این شهر ها باعث به صرفه بودن قیمت برای مصرف کننده و هم چنین توزیع کننده می شود.
شیره انگور تولید شده در هر یک ازشهر ها دارای ویژگی های خاص منحصر به فرد هستند.
1- شیره انگور ملایر، سفت و رنگ آن قهوه ای خیلی روشن
2- شیره انگور همدان شل تر، شیرین تر و پررنگ تر از شیره ملایر
3- شیره اردبیل شل تر و پررنگ تر از شیره همدان
4- شیره انگور کرمان، رنگ قهوه ای و از شیره انگور اردبیل شل تر

عمده فروشی شیره انگور

مرغوب ترین شیره انگور

شیره انگور مرغوب دارای مشخصه هایی است که به راحتی می توان از شیره انگور تقلبی تشخیص داد.
مشخصه های شیره انگور مرغوب که از ظاهر شیره می توان آن ها را تشخیص داد به شرح زیر است:
• بسیار طبیعی هستند و طعم انگور می دهند.
• دارای رنگ قهوه ای یا عسلی متمایل به خرمایی
• دارای رایحه غلیظ و تند شیره انگور
• غلیظ هستند و اصلا ته نشین نمی شوند
• در طولانی مدت شکرک نمی زند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما